Κάνετε κράτηση

Ιστορικοί χώροι που εκπέμπουν δέος.

Διαδρομές κοντά στη Βεργίνα

Έχοντας ως αφετηρία τα δωμάτια μας μπορείτε να επισκεφθείτε κοντινούς ιστορικούς χώρους όπως το Δίον και την αρχαία Πέλλα. Η επίσκεψη σας στην περιοχή της Βεργίνας μπορεί να σας προσφέρει εκτός από το δέος που εκπέμπουν τα αρχαιολογικά ευρήματα και στιγμές ξεκούρασης και απόλαυσης στους ορεινούς όγκους του Βερμίου και των Πιερίων.

Επισκεφθείτε το Νεολιθικό Οικισμό της Νικομήδειας, τους Μακεδονικούς Τάφους των Λευκαδίων στα Ανθέμια, τη Σχολή του Αριστοτέλη στη Νάουσα όπου διδάχθηκε από τον μεγάλο δάσκαλο ο Μέγας Αλέξανδρος και το Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας στον Κοπανό. Επίσης το  δρόμο του κρασιού, το Ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4, τη διαδρομή του Ποταμού Αλιάκμονα όπου μπορείτε να κάνετε ποδηλασία και κανό όπως και την πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας, την πόλη Βέροια όπου είναι το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, ένας χώρος όπου σύμφωνα με την παράδοση δίδαξε ο Απόστολος των Εθνών, αλλά και το Αρχαιολογικό Μουσείο της.

Επίσης μέσω της Νέας Εγνατίας Οδό σε 1 έως 2 ώρες φτάνεται στην Καστοριά, Φλώρινα, Πρέσπες, Μέτσοβο, Ιωάννινα, Λίμνη Κερκίνης, Καβάλα, Φιλίππους, Χαλκιδική, Όλυμπο και Πλαταμώνα.